Box na ťažné zariadenie Thule Arcos Box L + Thule Arcos Platform

Box na ťažné zariadenie Thule Arcos Box L + Thule Arcos Platform

CENA: 1349.00 €

Vrátane DPH
Dostupnosť:

Skladom

Kód tovaru:

906200/906300

Prílohy:
PopisTechnické údaje

Box na ťažné zariadenie Thule Arcos Box L + Thule Arcos Platform

Prepravný box s moderným dizajnom a skvelou aerodynamikou s montážou na ťažné zariadenie.

Thule Arcos vám  poskytne extra úložný priestor v zadnej časti auta. Strecha ostáva voľná, čím box neprispieva k zbytočnému navyšovaniu spotreby paliva. Unikátny zaoblený dizajn boxu naopak spolupracuje s aerodynamikou auta a mierne znižuje spotrebu paliva alebo zvyšuje dojazd vášho elektromobilu.  Na druhú stranu môžete strechu využiť na prepravu autostanov, bicyklov, lyží či iných športových doplnkov.

Základom boxu je platforma, ktorá sa montuje na ťažné zariadenie zvlášť a to veľmi jednoducho iba utiahnutím páky ako pri nosičoch bicyklov. Následne sa box nasunie do pripravených otvorov a zvnútra zaistí dvoma skrutkami. Zasuniete zástrčku svetiel a môžete naložiť vaše vybavenie a vydať sa na cestu.

Thule Arcos Box L vám ponúka objem 400 l v  rozmere 171x78x54 cm. Maximálna nosnosť 50 kg. Samozrejme odporúčame dodržiavať max. zvislé zaťaženie ťažného zariadenia. Preťaženie môže mať veľký vplyv na jazdné vlastnosti auta.

Arcos je umiestnený na ťažnom zariadení v nízkej polohe, preto je prístup pre nakladanie či vykladanie prepravovaných vecí jednoduchý.

Pevná a odolná konštrukcia ochráni prepravované veci pred vodou a nečistotami.

Uzamykanie boxu je riešené už rokmi prevereným uzamykacím systémom SlideLock.

 

 

NAJBLIŽŠIA PREDAJŇA

Použite mapu predajcov na vyhľadanie najbližšej predajne.  

VÝHODY PREDAJNÍ
Odporúčame našim zákazníkom navštíviť najbližieho predajcu.

Sortiment strešných nosičov,autoboxov, nosičov bicyklov patrí medzi špecifické produkty vo viacerých pohľadoch. Už základné strešné nosiče treba ladiť podľa príslušenstva, ktoré chcete prepravovať. Bicykle, batožina, lyže - každú prepravu pomocou nosných systémov si treba zladiť s modelom automobilu, aby ste sa nestretli s problémom, že neodvezieť to čo potrebujete alebo vás bude napr. strešný box obmedzovať pri otváraní zadných dverí. Preto vám odporúčame vyšpecifikovať si svoje požiadavky na prepravu a navštíviť naše partnerské predajne,kde vám odborne zdatný predajcovia poskytnú poradenstvo, služby montáže či servisu.  
V košíku sa nachádza celkom: 0 položiek, v celkovej hodnote: 0 Pokračovať >>