Box na ťažné zariadenie Thule Onto 9059

Box na ťažné zariadenie Thule Onto 9059

CENA: 1099.00 €

Vrátane DPH
Stará cena: (1249.00) €
Dostupnosť:

Skladom

Kód tovaru:

9059

Prílohy:
PopisTechnické údajePríslušenstvo

Box na ťažné zariadenie Thule Onto 9059.

Prepravný box na ťažné zariadenie vám zabezpečí potrebný extra priestor, efektívne balenie a neovplyvní aerodynamiku. Thule Onto 9059 predstavuje celý systém. Uložný box s nosným a montážnym systémom na ťažné zariadenie, nič viac dokupovať netreba.

  • Thule Onto 9059 sa dodáva takmer celkom zložený. K nosiču treba pripeniť z balenia len oporný rám a zdvihnúť vnútornú konštrukciu. 
  • Montáž na ťažné zariadenie je riešená tak isto ako u nosičov na bicykle, pákovým upínacím zariadením. Jednoducho položiť na ťažné zariadenie, zatlačiť páku. Potrebný prítlak páky si nastavíte ručnou skrutkou. Páka je uzamykateľná, po uzamknutí ju nie je možné zodihnúť.
  • Thule Onto je príslušenstvo na prepravu batožiny, športových potrieb a čohokoľvek čo už sa nezmestí do kufra vašeho vozidla. Ako uvádza Thule - ideálne na prepravu 2 golfových tašiek, či vozíka za bicykel.
  • Box na ťažnom zariadení je sklopný pre otvorenie zadných kufrových dverí na aute.
  • Záruka 5 rokov.
NAJBLIŽŠIA PREDAJŇA

Použite mapu predajcov na vyhľadanie najbližšej predajne.  

VÝHODY PREDAJNÍ
Odporúčame našim zákazníkom navštíviť najbližieho predajcu.

Sortiment strešných nosičov,autoboxov, nosičov bicyklov patrí medzi špecifické produkty vo viacerých pohľadoch. Už základné strešné nosiče treba ladiť podľa príslušenstva, ktoré chcete prepravovať. Bicykle, batožina, lyže - každú prepravu pomocou nosných systémov si treba zladiť s modelom automobilu, aby ste sa nestretli s problémom, že neodvezieť to čo potrebujete alebo vás bude napr. strešný box obmedzovať pri otváraní zadných dverí. Preto vám odporúčame vyšpecifikovať si svoje požiadavky na prepravu a navštíviť naše partnerské predajne,kde vám odborne zdatný predajcovia poskytnú poradenstvo, služby montáže či servisu.  
V košíku sa nachádza celkom: 0 položiek, v celkovej hodnote: 0 Pokračovať >>